Search

Overname activiteiten Cadenza Onderwijsconsult B.V. door Triqs Educatief B.V.

Triqs Educatief

Zoals u wellicht heeft vernomen is Cadenza Onderwijsconsult B.V. op 30-03-2017 door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Op dinsdag 11 april 2017 hebben Triqs Educatief B.V. en de curator Mr. J.H. Hemmes overeenstemming bereikt over de overname van activiteiten van Cadenza Onderwijsconsult B.V.

Cadenza Onderwijsconsult, gevestigd te Assen, is bekend van haar activiteiten in de onderwijssector met o.a. verschillende vaardigheidsmeters (bekend onder de naam Cadenza VHM), schoolplanmanager (Cadenza SPM), Cadenza Selfcam, Aanpak Intern Toezicht, Leergang schoolleiders, MaGiCo Leiderschapsontwikkeling en Besturen in vertrouwen (Cadenza Digit). Door overname van deze activiteiten door Triqs Educatief is de continuïteit in de uitvoering hiervan gewaarborgd.

Triqs Educatief ziet in deze overname een aanvulling op haar aanbod van producten en diensten in de educatieve sector. De positie van Triqs Educatief op het gebied van vaardigheidsmeters voor het (primair) onderwijs zal hiermee worden versterkt nu naast Kapablo ook de vaardigheidsmeters van Cadenza door Triqs Educatief kunnen worden aangeboden.

Deze overname heeft geen gevolgen voor de dienstverlening van Kapablo, deze zal blijven op hetzelfde niveau als u van ons gewend bent.

Voor meer informatie over deze overname verwijzen we u naar de website van Triqs Educatief op www.triqs-educatief.nl

Share
Tweet