Zoek

Implementeren is maatwerk

Onderwijs is maatwerk. Niet alleen het onderwijs en de opvang van kinderen, ook de begeleiding van professionals is maatwerk. Ondanks dat een Kapablo-traject een bepaalde vorm kent, zijn er veel redenen te bedenken om daar in uw organisatie anders mee om te gaan. Het actuele ontwikkelingsniveau van uw organisatie is uitgangspunt voor het ontwerpen van de implementatiefase. Onze trainers zijn allemaal mensen uit de onderwijspraktijk en kennen de waan van de dag maar al te goed. Zij kunnen dus als geen ander met u meedenken en u adviseren over het implementatietraject in uw organisatie.

Implementatieprogramma’s

In de meeste gevallen biedt onze indeling in drie programma’s houvast om het gesprek over de implementatie van Kapablo vorm te geven. Het kan natuurlijk zijn dat uw organisatie al veel ervaring heeft met het gebruik van observatie-instrumenten, in dat soort gevallen kunnen we een maatwerkoplossing aanbieden. We zullen samen met u gaan bepalen wat de startsituatie is en wat de gewenste eindsituatie. Het implementatietraject zal vervolgens hierop aansluiten en daarmee voldoen aan de wensen van uw organisatie.

Kapablo team

Het team van Kapablo bestaat uit ervaren onderwijsprofessionals. Ze hebben stuk-voor-stuk praktijkervaring als leraar, directeur, IB-er of bestuurder dus ze weten waar ze over praten. Klik hier om kennis te maken met onze professionals.