Zoek

nieuwe Kapablo gebruikers

logo Kapablo primair

De afgelopen maanden zijn we veel in gesprek geweest met nieuwe Kapablo gebruikers en we zijn blij te kunnen melden dat zowel Essentius als basisschool Al Ihsaan en de Groningse Schoolvereniging hebben gekozen voor Kapablo.

Essentius (www.essentius.nl) is de overkoepelende stichting voor negen Katholieke basisscholen gevestigd in de gemeenten Oude IJsselstreek en Aalten. De scholen zijn gehuisvest in Ulft (2), Gendringen, Breedenbroek, Etten, Dinxperlo, Megchelen, Varsselder en Netterden. Met 140 personeelsleden wordt het onderwijs aan ruim 1400 leerlingen verzorgd.

Basisschool Al Ihsaan (www.noorscholen.nl/alihsaan) is een Nederlandse school gesticht op Islamitische grondslag. De school telt ongeveer 230 leerlingen. De leerlingen komen voornamelijk uit Lelystad, een enkeling woont buiten Lelystad.

De GSV (www.g-s-v.nl) is een algemeen bijzondere school, bijzonder in haar grondslag, waardoor de gezamenlijke ouders veel invloed hebben op het beleid van de school.Deze hoge kwaliteit van onderwijs is niet alleen bijzonder, maar ook iets om bijzonder trots op te zijn. Kwaliteit van onderwijs zit natuurlijk in de eerste plaats in de dagelijkse manier van werken binnen de klas, want daar gebeurt het allemaal onder begeleiding van een betrokken en enthousiast team. Voor GSV is specifiek een engelstalige observatielijst in de applicatie opgenomen.

Bent u ook geïnteresseerd in wat Kapablo kan betekenen voor uw organisatie, neem dan contact met ons op.

Share
Tweet