Zoek

Diagnosemodellen Kapablo Primair

De filosofie van Kapablo is afkomstig van Triqs als ISO gecertificeerd onderzoeksbureau. Wij hanteren een model van éénmalige dataverzameling (afnemen van een observatie) dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Hiermee wordt voorkomen dat er meerdere malen met verschillende observatielijsten in de klas moet worden gekeken.

Concreet houdt dat in dat er met een soort van filter naar de data wordt gekeken en dat de gegevens die voor een specifiek doel van belang zijn worden getoond. Zo hebben we op dit moment een diagnosemodel “CAO-indicatoren“. Met behulp van een knop in de applicatie kan snel inzichtelijk worden gemaakt hoe de observatielijst van Kapablo antwoord geeft op de CAO indicatoren en daarmee het bekwaamheidsniveau.

Op dit moment leggen wij de laatste hand aan diverse diagnosemodellen, waaronder die voor de 21e eeuwse vaardighedenEDI (Expliciete Directe Instructie) en het bekwaamheidsdossier. Voor meer informatie over het gebruik van deze diagnosemodellen kunt u contact met ons opnemen.

Share
Tweet