Zoek

Kapablo ook bij KSU Utrecht en CNS Ede

Kapablo, hét digitale observatie instrument voor het primair onderwijs dat eraan bijdraagt om vakbekwaamheden van het onderwijzend personeel inzichtelijk te maken, wordt na de zomer geïmplementeerd bij twee nieuwe schoolverenigingen.

Zo zullen de 42 scholen van CNS Ede en KSU in Utrecht van start gaan met Kapablo. Onder andere de heldere verslaglegging voor de leerkracht als de verslaglegging voor locatiedirecteuren en bestuur waren – naast de didactische en pedagogische samenhang binnen de observatielijsten – de redenen om te starten met Kapablo. Bijkomend aspect om te kiezen voor Kapablo was de E-Learning mogelijkheid voor leerkrachten en voor de auditoren. De ontwikkelaars van Kapablo vonden dat naast het observeren in de klas de leerkracht ook geholpen diende te worden met een adequate verrijkingsmogelijkheid. De E-Learning applicatie draagt hieraan bij.

Kiest u als schoolvereniging, bestuur, éénpitter óók voor kwaliteit van het onderwijs binnen uw organisatie? Dan is Kapablo hét meetinstrument om mee te nemen in uw afweging. Meer weten? Neem contact op met Kapablo! Bel of mail naar info@kapablo.nl, wij vertellen u graag meer of komen vrijblijvend langs om u te verder te informeren.

Share
Tweet